Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g braune Linsen, getrocknet
- 1000 g Wasser und mehr zum Einweichen
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 40 g Limettensaft
- 10 g Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g rote Zwiebeln, halbiert
- ½ TL brauner Zucker
- 1 TL Salz
- 100 g Grapefruit, in Spalten
- 150 g Mango, reif, in kleinen Würfeln
- 80 g Feta, zerbröselt (optioneel)
-
16
Taco-Shells
of 16 Maistortillas (siehe Tipp) - 50 g Babyspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 570 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Belugalinsen-Lasagne
3 Std. 35 Min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 Min
Risotto mit Wildbrokkoli
40min
Menü: Melanzaniröllchen, Orecchiette mit Olivensugo und Panna Cotta
1 godz.
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1 Std. 35 Min
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45 Min
Spicy Polenta mit RUPP Cheddar Chili
30 Min
Salattacos mit Linsenfülle und Tofudip
4h 50min
Israelische vegetarische Pitas (sabich)
40min
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30 Min
Asia Bowl mit marinierten Pilzen
40min
Avocado Hummus Bowl mit Granatapfel-Couscous
1 godz.