Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Olivenöl
- 50 g rote Zwiebeln, halbiert
- 100 g Gurke, in Stücken
- 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 20 g Zitronensaft
-
100
g Quinoa, rot
of 100 g Quinoa, hell - 400 g Wasser
- 150 g Cherrytomaten
- 230 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft und gewaschen
- 100 g Ziegenkäse, hart
- 10 schwarze Oliven, entkernt
- 100 g Babyspinat, frisch
- 1 Packung Kresse, Blättchen abgeschnitten
- 2 TL Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1409 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado Hummus Bowl mit Granatapfel-Couscous
1h
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45min
Tacos mit fruchtiger Linsenfülle
1 Std. 40 Min
Salattacos mit Linsenfülle und Tofudip
4u. 50min
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40min
Quinoasalat mit Zucchini und Karotte
1 Std. 35 Min
Pilzragout mit Fisolen
1h
Kichererbsensalat mit Kräuterdressing
20min
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1u. 20min
Lauwarmer Kürbissalat mit Minzdressing
50min
Linsen Dhal mit Spinat und Garnelen
35min
Erdmandel-Kokos-Frühstück
10 min