Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de betterave crue, coupée en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- 40 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de filet de bœuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1824.5 kJ / 436.2 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au poulet et aux artichauts
35 min
Crème de radis roses et mascarpone
20 λεπτ.
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens
1 godz. 20 min
Jus printanier rhubarbe et fraise
45 min
Aubergine miso sous-vide
2h 45min
Magrets à l'orange et riz basmati complet
1 godz. 20 min
Saint-Jacques en papillotes de chou au yaourt
50min
Spaghetti maison, pesto d'avocat
1óra 5p
Risotto de céleri aux coquillages et haddock (Laurent Clément)
1h 15min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1h 15min
Pesto menthe, amande et chèvre
15 Min