Papillote d'églefin sauce satay
TM6 TM5

Papillote d'églefin sauce satay

3.3 (16 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g de pâte d'arachide (purée de cacahuètes)
  • 1 c. à café cassonade
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de piment
  • 50 g de crème de coco
  • 1 pincée de curry en poudre
  • le jus d'1/2 citron vert
  • 15 g de sauce de soja
  • 1 cm de gingembre frais
  • 200 g de pousses de bambou en conserve
  • 1 œuf
  • 4 filets d'églefin, surgelés, préalablement décongelés
  • 250 g de riz thaï
  • 1200 g d'eau

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1849.3 kJ / 438.3 kcal
Eiwitten
30.8 g
Koolhydraten
52.3 g
Vetten
11 g
Verzadigd vet
4.3 g
Vezels
2.5 g
Natrium
591.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten