Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g d'aubergines, coupées en rondelles (1 cm)
- 500 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 5 feuilles de basilic frais
- 250 g de purée de tomates en conserve
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de mozzarella, coupée en rondelles (2 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 421.3 kJ / 100.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 245.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomates provençales
45 Min
Roulés d'aubergine au jambon
55min
Frittata de courgettes et ricotta
40 Min
Courgette farcie au jambon
50 Min
Tagliatelle de courgettes au pesto
20 Min
Courgette façon pizza
40 Min
Cabillaud en croûte d'herbes sur lit d'épinards, crème citron
45 Min
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9 Std. 25 Min
Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic
10 godz. 15 min
Salade de tomates, crème au basilic
25 Min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30 Min
Petites quiches aux courgettes
1 Std. 10 Min