Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g lard, diced
- 250 g onions, quartered
- 450 g braising steak, diced
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red wine
- 50 g water, hot
- 25 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves, crushed
- ½ tsp ground cinnamon
- 3 cloves
- 1 bay leaf
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 300 g macaroni pasta, large or other tube-shaped pasta (e.g. penne, tortiglioni)
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 10266 kJ / 2442 kcal
- Eiwitten
- 151 g
- Koolhydraten
- 243 g
- Vetten
- 83 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1h 15min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min
Coronation Chicken
30 Min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min