Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g lard, diced
- 250 g onions, quartered
- 450 g braising steak, diced
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red wine
- 50 g water, hot
- 25 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves, crushed
- ½ tsp ground cinnamon
- 3 cloves
- 1 bay leaf
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 300 g macaroni pasta, large or other tube-shaped pasta (e.g. penne, tortiglioni)
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 10266 kJ / 2442 kcal
- Eiwitten
- 151 g
- Koolhydraten
- 243 g
- Vetten
- 83 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Greek Style Pork Stew
30min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 Std.
Honeyed Chicken
25min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1 Std. 20 Min