Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 carapace de homard (900 g env.)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 70 g de cognac
- 120 g de vin blanc sec
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 850 g de fumet de poisson
- 1 c. à soupe rase de paprika
- 1 gousse de vanille fendue
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 2 pincées de piment en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 25 g de fécule de maïs (Maïzena) délayée dans 2 c. à soupe d’eau froide
- 120 g de crème liquide entière
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1082 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Entrée : huîtres en écume de lard
55 min
Terrine de canard
24h
Bouillabaisse
1 godz. 15 min
Velouté de langoustines à la vanille
55 min
Sauce rouille
10 min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Fumet de poisson
45 min
Chutney de mangue
1 godz. 20 min
Bisque de crevettes
30 min
Pâté périgourdin
48 Std.
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Calamars farcis au chorizo
1 godz. 10 min