![Poires au vin rouge Poires au vin rouge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9033e0c4-f256-4bef-86f6-2e355d0e2309/Derivates/98c28872-afad-4e23-b7d1-472ba5187736.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vin rouge
-
100
g de porto
of 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilé
- 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2645 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 12 mg
Alternatieve recepten
Crème caramel
3 Std.
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Soupe de poire au vin rouge
20 分钟
Sous-vide magrets de canard
2小时
Foie gras sous-vide
72 Std.
Poires sous-vide à la cannelle
2 Std. 5 Min
La daube niçoise cuisson lente
13h 20min
Caramel de base
25min
Banane sauce noix de coco-cannelle
30min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min