Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vin rouge
-
100
g de porto
of 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilé
- 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2645 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 12 mg
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 Std. 45 Min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40 Min
Poires au vin rouge
3 godz. 20 min
Poires au sirop sous-vide
45 Min
Poires aux fruits rouges et à la violette
1h 25min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 Min
Sauce gribiche
15min