Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crémeux citron
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de sucre en poudre
- 2 citrons jaunes non traités
- 2 œufs
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le biscuit Joconde
- 20 g de beurre
- 115 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 100 g d'amandes en poudre
- 30 g de farine de blé
- 3 blancs d'œufs
La mousse de cassis
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau de froide
- 300 g de cassis frais
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide entière, très froide
Le glaçage miroir
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 35 g d'eau
- 75 g de sucre en poudre
- 75 g de sirop de glucose
- 75 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 75 g de lait concentré sucré
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire rouge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2764.5 kJ / 661.4 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 70.2 g
- Vetten
- 37.9 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Dacquoise
40min
Bavarois aux trois chocolats
15h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Bavarois aux fraises
6h 25min
Bavarois poire-chocolat
14u. 30min
Bavarois à l'abricot
12 Std.
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Choux façon tiramisu
1 Std. 50 Min
Fraisier à la rhubarbe
24h
Fraisier
12h 45min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h