Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 120 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 4 œufs
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 120 g de sucre en poudre
- 50 g de pâte de pistache
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
La garniture
- 200 g de framboises fraîches ou surgelées, et un peu pour la finition
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée d'agar-agar
- 80 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1603 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Bûche express au praliné
45 Min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3u.
Bûche salée au saumon
3u.
Bûche aux épices façon tatin
1 Std. 15 Min
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min
Galette des rois à la crème d'amande
1 Std. 15 Min
Galette à la crème d'amande
1h 20min
Bûche soyeuse enneigée
4 godz. 35 min
Verano
12h 45min
Gâteau de Pâques
1 godz. 55 min
Gâteau de Pâques
13 Std.