Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 1 petit piment rouge frais, épépiné
- 20 g d'huile d'arachide
- 300 g de haricots verts thaïs, coupés en tronçons (3 cm)
- 20 g d'eau
- 20 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 40 g de cacahuètes grillées à sec, non salées
- 3 brins de basilic thaï frais, équeutés et hachés
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 2107 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13 Std.
Tofu brouillé à l’indienne
20 Min
Curry rouge de courge, pois chiches et épinards
12klst
Poulet mesfioui
1 godz. 20 min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30 Min
Biryani aux légumes et aux fruits secs
35 Min
Laab kai (Salade au poulet)
35 Min
Sauté de champignons
55 Min
Poulet thaï, choux pak-choï à la vapeur
1h 15min
Mujaddara (Riz au lentilles)
1 Std.
Chou chinois aux crevettes
40 Min
Curry de pois chiches et épinards
1 Std.