Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 1 petit piment rouge frais, épépiné
- 20 g d'huile d'arachide
- 300 g de haricots verts thaïs, coupés en tronçons (3 cm)
- 20 g d'eau
- 20 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 40 g de cacahuètes grillées à sec, non salées
- 3 brins de basilic thaï frais, équeutés et hachés
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 2107 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulgour à l'orientale
35min
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45min
Riz à l'asiatique aux œufs et aux légumes
50min
Curry au tofu fumé
40min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25min
Curry de minibananes aux noix de cajou
1 Std. 5 Min
Soupe Pho
40min
Mujaddara (Riz au lentilles)
1h
Laab kai (Salade au poulet)
35min
Chirashi (riz vinaigré aux petits légumes et tofu laqué)
1 godz. 45 min
Menu veggie - Aubergines en curry, lentilles corail, crème d'avocat et riz complet
1 Std. 15 Min
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40min