Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero (2 cm)
- 6 rametti di menta fresca, le foglioline
- 6 rametti di coriandolo fresco, le foglie e i gambi
- 40 g di aceto di riso
- 40 g di sciroppo di acero
- 40 g di tamari
- 1 cucchiaio di salsa tahin
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di miso
- 2 cucchiaini di olio di sesamo
- 200 g di tofu delicato, a bastoncini (1 cm x 3 cm)
- 1600 g di acqua
- 200 g di baccelli di soia (edamame), congelati
- 200 g di soba noodle secchi
- 1 carota a listarelle
- 1 cetriolo a listarelle
- 2 cipollotti a rondelle sottili
- 1 peperoncino a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1986 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 17.73 g
- Koolhydraten
- 49.56 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 11.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Tofu in crosta di sesamo
20 Min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 Std. 20 Min
Zuppa di miso con verdure
30min
Spezzatino di soia con gnocchi
Geen beoordelingen
Seitan con crema di ceci (vegan)
1 Std. 20 Min
Chili di tofu (vegan)
1hod.
Zuppa di tofu e verdure
50 Min
Burger veg di soia
3 Std. 20 Min
Chili di seitan (vegan)
30min
Zuppa di miso con soba
55 Min