Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero (2 cm)
- 6 rametti di menta fresca, le foglioline
- 6 rametti di coriandolo fresco, le foglie e i gambi
- 40 g di aceto di riso
- 40 g di sciroppo di acero
- 40 g di tamari
- 1 cucchiaio di salsa tahin
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di miso
- 2 cucchiaini di olio di sesamo
- 200 g di tofu delicato, a bastoncini (1 cm x 3 cm)
- 1600 g di acqua
- 200 g di baccelli di soia (edamame), congelati
- 200 g di soba noodle secchi
- 1 carota a listarelle
- 1 cetriolo a listarelle
- 2 cipollotti a rondelle sottili
- 1 peperoncino a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1986 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 17.73 g
- Koolhydraten
- 49.56 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 11.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili di tofu (vegan)
1h
Chili (vegan)
40 Min
Chili di seitan (vegan)
30 Min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Pranzo probiotico multicolor
35 Min
Insalata di quinoa e tofu
55 Min
Chutney al cocco e coriandolo
45 min
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Tofu al cartoccio con verdure
40 Min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min
Hummus di barbabietola (vegan)
15min