Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
15
g di coriandolo fresco, le foglioline lavate
of 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 50 g di salsa di soia
- 30 g di olio di sesamo
- 100 g di tofu a dadini (2 cm)
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di daikon a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di radice fresca di zenzero, pulita e a fette sottili
- 1000 g di acqua
-
2
cucchiai di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), (see tip)
of 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l), vegan - 100 g di taccole a metà
- 100 g di cipollotto, a rondelle diagonali
-
100
g di noodles per ramen secchi
of 100 g di noodles di riso - 25 g di aceto bianco
-
1 - 2
cucchiai di sciroppo di agave
of 1 cucchiaino di miele - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 800 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 Std. 20 Min
Zuppa di pollo asiatica
50 Min
Zuppa di miso con verdure
30min
Zuppa di uova e tofu
55min
Riso Kashmiri
30min
Noodle di soba con tofu
35min
Ramen (vegan)
1óra 50p
Zuppa di miso con soba
55min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1u. 15min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1 Std. 30 Min
Zuppa di tofu e verdure
50 Min
Lenticchie all'indiana
35min