Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
15
g di coriandolo fresco, le foglioline lavate
of 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 50 g di salsa di soia
- 30 g di olio di sesamo
- 100 g di tofu a dadini (2 cm)
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di daikon a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di radice fresca di zenzero, pulita e a fette sottili
- 1000 g di acqua
-
2
cucchiai di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), (see tip)
of 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l), vegan - 100 g di taccole a metà
- 100 g di cipollotto, a rondelle diagonali
-
100
g di noodles per ramen secchi
of 100 g di noodles di riso - 25 g di aceto bianco
-
1 - 2
cucchiai di sciroppo di agave
of 1 cucchiaino di miele - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 800 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20min
Zuppa di miso con verdure
30min
Noodle di soba con tofu
35min
Ramen (vegan)
1h 50 min.
Chili di tofu (vegan)
1h
Zuppa di tofu e verdure
50min
Lenticchie all'indiana
35min
Zuppa di miso con soba
55min