![Curry vegetariano Curry vegetariano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/786cb1b5-f8b1-4553-ab7d-c502d83e6fb7/Derivates/79c3c05f-b9a7-4f48-9ebc-a0a3861ac62a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 200 g di riso basmati
- 200 g di patata americana dolce, pelata e a pezzi (3 cm)
- 100 g di cimette di broccolo a metà
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di zenzero, radice fresca, pelata e a fette (2 mm)
- 40 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di melanzane a cubetti (2 cm)
- 400 g di latte di cocco
- 2 - 3 cucchiaini di pasta al curry (vedere consigli)
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) sbriciolato
- 100 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco
- 1 cucchiaino zucchero grezzo
- 80 g di piselli freschi
- 80 g di mais dolce in scatola, scolato
- 3 rametti di coriandolo fresco
- lime a spicchi, q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1111 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 809 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Zuppa di miso con soba
55 Min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1h 15min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 godz. 30 min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 Std. 50 Min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Ramen (vegan)
1h 50min
Noodles vegetariani
35 Min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1 godz. 30 min
Pilaf vegano
1h 10min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min
Riso Kashmiri
30 Min