Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 180 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 120 g di carote, pelate e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 500 g di macinato vegetariano
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaio di salsa Worcestershire
- 100 g di funghi champignon freschi a fette
- 1000 g di patate americane dolci, pelate e a pezzi (3-4 mm)
- 280 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 30 g di burro
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1788.5 kJ / 427.5 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 691 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus di barbabietola (vegan)
15 Min
Babaganoush
40 min
Chili di tofu (vegan)
1h
Hummus
10 Min
Zuppa di uova e tofu
55 min
Chili di seitan (vegan)
30 min
Budino di chia e anacardi con sciroppo di mirtilli
2hod. 20min
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45 Min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1h
Falafel di ceci con salsa allo yogurt
40 min
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Falafel di lenticchie
12h 30min