Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1060 g di acqua
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco
- 500 g di filetti di pesce bianco, senza pelle, a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino di pepe nero in grani
- 1 cucchiaino di peperoncino in polvere
- 2 cucchiaini di cannella in polvere
- 4 cm di radice fresca di zenzero, pelata
- 3 spicchi di aglio
- 2 - 4 peperoncini verdi freschi, piccoli, privati dei semi a piacere
- 10 - 12 foglie di curry fresche
- 1 cucchiaio di pasta di tamarindo
- 100 g di crema di cocco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 foglie di pandano (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 896 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di pollo giapponesi
50min
Pollo con salsa al curry
50min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1 Std. 15 Min
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13h
Tacos di pollo "al pastor"
50min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min
Pollo speziato alla mozambicana
35 Min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 Min
Chutney al cocco e coriandolo
45min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35 Min