Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1060 g di acqua
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco
- 500 g di filetti di pesce bianco, senza pelle, a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino di pepe nero in grani
- 1 cucchiaino di peperoncino in polvere
- 2 cucchiaini di cannella in polvere
- 4 cm di radice fresca di zenzero, pelata
- 3 spicchi di aglio
- 2 - 4 peperoncini verdi freschi, piccoli, privati dei semi a piacere
- 10 - 12 foglie di curry fresche
- 1 cucchiaio di pasta di tamarindo
- 100 g di crema di cocco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 foglie di pandano (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 896 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13h
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Chili con carne
1sa 20 dk
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1sa 20 dk
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Chicken Ramen
14h 40min
Maiale allo zenzero
25 min
Ceviche peruviana
1h 35min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Lenticchie all'indiana
35 min
Pollo alla marocchina con cous cous
40 min
Pollo con salsa al curry
50 min