Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g kalkoenborst filet, zonder vel en pezen, in stukken (3 cm)
- 7 - 8 takjes koriander
- 60 g uien, doormidden gesneden
- 1 tl fijn zout
- 2 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen gember
- ½ tl gemalen cayennepeper
- plantaardige olie, om te frituren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 623 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Preiquiche
1u. 45min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Kip met amandelen
25min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min