Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g brown rice
- 30 g linseed
- 1500 g water
- 300 g dried red lentils, split
- margarine, vegan, for greasing
- 300 g carrots, cut into pieces
- 150 g red pepper, cut into pieces
- 100 g onions, cut into halves
- 30 g olive oil
- 1 tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 1 tsp sweet paprika powder
- 1 tsp curry powder
- 50 g mustard
- 40 g ketchup
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegan Burger
5h
Cauliflower and Date Tagine
55min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 Std. 5 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min