Apparaten en Accessoires
Lentil loaf
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 55min
15 slices
Ingrediënten
-
brown rice170 g
-
linseed30 g
-
water1500 g
-
dried red lentils, split300 g
-
margarine vegan, for greasing
-
carrots cut into pieces300 g
-
red pepper cut into pieces150 g
-
onions cut into halves100 g
-
olive oil30 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
mustard50 g
-
ketchup40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Eiwitten
7 g
Calorieën
644 kJ /
154 kcal
Vetten
4 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
22 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vibrant Vegan
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 Min
Vegan Pepperoni
5 Std. 10 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Savoury cashew cream cheese
3 Std. 10 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Quinoa Patties
1 Std.
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Tofu scramble
25 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min