![Gluten free spinach and lemon pasta Gluten free spinach and lemon pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/169E86DD-5B10-404D-B609-9D983845EE5A/Derivates/945B80BE-929F-49BB-B0BB-3D59BA95857D.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 60 g fresh spinach leaves
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 2040 g water
Lemon sauce
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 500 g water
- 2 bunches green asparagus, cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 250 g mascarpone cheese
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemon oil, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2496.5 kJ / 594.3 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 1498 mg
Alternatieve recepten
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1hod. 5min
Cucumber soup
25 Min
Spiced hot chocolate
10 Min
Millet cashew stir-fry
30min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 godz. 20 min
Pearl barley risotto with asparagus
1hod. 5min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Gluten free waffles with maple bacon
1hod.
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Sago custard puddings
35 min
Bubble and squeak soup
35 min