Apparaten en Accessoires
Gluten free spinach and lemon pasta
Voorbereiding 45min
Totaal 1u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Pasta
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
fresh spinach leaves60 g
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water2040 g
Lemon sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra to serve50 g
-
water500 g
-
green asparagus cut into pieces (approx. 4 cm)2 bunches
-
garlic clove1
-
unsalted butter30 g
-
full cream milk120 g
-
mascarpone cheese250 g
-
lemon juice only (approx. 20 g)½
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon oil to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1498 mg
Eiwitten
27.4 g
Calorieën
2496.5 kJ /
594.3 kcal
Vetten
43.5 g
Vezels
9.3 g
Verzadigd vet
23.2 g
Koolhydraten
19.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chai tea
15 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26 Std. 5 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Basic vegetable stock
1 Std.
Vegetable pilaf
1 Std.
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Apricot liqueur
1 Std.
Raw carrot cake
5 Std. 30 Min
Polenta
25 Min