Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 60 g fresh spinach leaves
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 2040 g water
Lemon sauce
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 500 g water
- 2 bunches green asparagus, cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 250 g mascarpone cheese
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemon oil, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2496.5 kJ / 594.3 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 1498 mg
Alternatieve recepten
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30min
Mushroom risotto
30min
Mashed potatoes
40min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Raw chocolate beetroot cake
2h 15 min.
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min