Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ham broth
- 2300 g water
- 60 g pork, bones
- 40 g ham hock
- 500 g boneless pork shoulder, cut into pieces
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 40 g jamon
- 40 g pork fat
- 30 g carrot
- 40 g leek
- 60 g onion
- 40 g dried chickpeas
- 100 g potatoes
"Gnocchi"
- 100 g Parmesan cheese, cut into 2 cm pieces
- 300 g still mineral water
- 1 pinch sea salt
- 50 g kuzu
- iced water
- 2 radishes, trimmed and thinly sliced, to serve
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1797.6 kJ / 429.6 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 468.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Pan de Sal
2h 20min
Prawn and saffron risotto
30min
Salmon and fennel risotto
30min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9 Std.
Traditional Gugelhupf
2小时 55 分钟
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Set and forget rice pudding
1h 10min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min