Apparaten en Accessoires
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 15min
6 portions
Ingrediënten
Ham broth
-
water2300 g
-
pork bones60 g
-
ham hock40 g
-
boneless pork shoulder cut into pieces500 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
jamon40 g
-
pork fat40 g
-
carrot30 g
-
leek40 g
-
onion60 g
-
dried chickpeas40 g
-
potatoes100 g
"Gnocchi"
-
Parmesan cheese cut into 2 cm pieces100 g
-
still mineral water300 g
-
sea salt1 pinch
-
kuzu50 g
-
iced water
-
radishes trimmed and thinly sliced, to serve2
-
extra virgin olive oil to drizzle
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
468.8 mg
Eiwitten
27.1 g
Calorieën
1797.6 kJ /
429.6 kcal
Vetten
27.5 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
10.6 g
Koolhydraten
17.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Frozen coconut Margarita
6u. 5min
Mojito
Geen beoordelingen
Spiralized Apple Fritters
35min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1u. 30min
Choco tarte with curls pears
Geen beoordelingen
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4u.
Wholegrain scones
30min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15min
White BBQ Sauce
5min
Gluten free loaves
2u. 15min
Freeform basic bread
1u. 35min