Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ham broth
- 2300 g water
- 60 g pork, bones
- 40 g ham hock
- 500 g boneless pork shoulder, cut into pieces
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 40 g jamon
- 40 g pork fat
- 30 g carrot
- 40 g leek
- 60 g onion
- 40 g dried chickpeas
- 100 g potatoes
"Gnocchi"
- 100 g Parmesan cheese, cut into 2 cm pieces
- 300 g still mineral water
- 1 pinch sea salt
- 50 g kuzu
- iced water
- 2 radishes, trimmed and thinly sliced, to serve
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1797.6 kJ / 429.6 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 468.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
10min
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1h 30min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Vegan Crème Brûlée
4hod. 45min
Boiled Eggs
20min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Vegan Christmas cake
27h 10min
Peanut butter and cookie ice cream
13h 15min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1h 20min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min