Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
- 1 orange, thin peelings of skin
- 2 juniper berries
- 150 g cooked beetroots, peeled
- 200 g coarse sea salt
- 120 g Demerara sugar
- 30 g vodka
- 1 fresh salmon fillet, boned, skin on (approx. 600 g)
Lemon Dill Cream
- 100 g double cream
- 20 g lemon juice
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh dill, approx. 1 small handful, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 30.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain d'Epi
2u. 40min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Basil pesto
10 min
Salmon Soufflé
1h
Mayonnaise
5 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15h 15min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35 min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48j
Sourdough-style Loaf
122h 45min
Chicken Liver Parfait
2u. 40min