Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di pomodori maturi in quarti
- 100 g di peperone rosso a tocchi (3-4 cm)
- 100 g di peperone giallo a tocchi (3-4 cm)
- 150 g di cetrioli a rondelle
- 100 g di cipolla rossa in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 50 g di aceto di mele
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di cubetti di ghiaccio
- 8 crostini di pane a cubetti (1 cm)
- 8 foglioline di basilico fresco, lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 6.6 g
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1h
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10 min
Gazpacho di carote
10min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2u. 25min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10 min
Babaganoush
40 min
Salsa guacamole
10min
Guacamole Tex-Mex
5min
Tzatziki
20min