Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g cuscuz
- 850 g água
- 70 g azeite
- 3 c. chá de sal
- 500 g tomate em pedaços
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 400 g carne de borrego cortada em cubos pequenos
- 5 g salsa, só as folhas, mais q.b. picada p/ polvilhar
- 5 g coentros, só as folhas, mais q.b. picados p/ polvilhar
- 1 c. chá de pimenta
- 2 filamentos de açafrão
- 20 g manteiga
- 150 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 150 g curgete cortada em pedaços pequenos
- 150 g nabo cortado em pedaços pequenos
- 150 g abóbora cortada em pedaços pequenos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2401.4 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 56.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1257.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagine de frango com laranjas caramelizadas
35min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1h
Frango de gengibre e sésamo com noodles de curgete
40min
Tagine de legumes com ras el hanout
40min
Biryani de borrego
1sa 20 dk
M'boa com xima - Estufado de folha de abóbora com camarão
50 min
Frango satay com arroz jasmin
1h 55 min
Frango com cogumelos em vinho tinto
45min
Caril de frango à moçambicana
35min
Crumble de bolonhesa e legumes
1 godz. 15 min
Carne guisada com grão & Pera com crumble de amêndoa
1sa 20 dk
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8ωρ.