Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g cuscuz
- 850 g água
- 70 g azeite
- 3 c. chá de sal
- 500 g tomate em pedaços
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 400 g carne de borrego cortada em cubos pequenos
- 5 g salsa, só as folhas, mais q.b. picada p/ polvilhar
- 5 g coentros, só as folhas, mais q.b. picados p/ polvilhar
- 1 c. chá de pimenta
- 2 filamentos de açafrão
- 20 g manteiga
- 150 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 150 g curgete cortada em pedaços pequenos
- 150 g nabo cortado em pedaços pequenos
- 150 g abóbora cortada em pedaços pequenos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2401.4 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 56.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1257.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caril de frango à moçambicana
35min
Coq au vin
1h 30min
Cuscuz com caril de frango
1 Std. 10 Min
Frango com quiabo
50 Min
Camarões à guineense
25min
Caril de camarão com batatinhas novas
35min
Almôndegas de porco orientais com noodles
1h
Caril de borrego
45 Min
Feijão de óleo de palma
20min
Frango com salada de feijão-branco e pesto de rúcula
55 Min
Feijoca com entrecosto
1h
Cuscuz de laranja com salmão ao vapor
35min