Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g koperku, świeżego
- 50 g pora, tylko białej części, pokrojonego na kawałki
- 160 g masła, pokrojonego na kawałki
- 20 g miodu, np. wielokwiatowego
- 200 - 250 g filetów z pstrąga, wędzonych, bez skóry, pokrojonych na kawałki
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 30 g słodkiej musztardy, np. miodowej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka ziaren pieprzu kolorowego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 581.6 kJ / 138.9 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 245 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta z kurczaka i sera feta
55min
Pâté z kurzych wątróbek
3 godz. 30 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40min
Pasta z łososia
5 Min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20min
Pasta z makreli wędzonej
20min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 Std.
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasztet
3 godz.
Pâté z wątróbek drobiowych z pistacjami
1h 40 min.
Paprykarz à la szczeciński
45 min
Pasztet na Wielkanoc
2 Std. 10 Min