Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 główki czosnku
- sól morska, do oprószenia czosnku
- oliwa z oliwek, do skropienia czosnku
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 150 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 150 g sera gorgonzola, łagodnego, w temperaturze pokojowej, pokrojonego na kawałki
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 7724.6 kJ / 1845 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 175 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos gribiche
20min
Masło pietruszkowe
10min
Masło ziołowe
15min
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 min
Masło cytrusowe z koperkiem
40min
Krem z parmezanu
10min
Oliwa aromatyzowana rozmarynem, szałwią i tymiankiem
10min
Oliwa bazyliowa
20min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Masło czosnkowe z serkiem
10min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10min