Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de zanahoria en rodajas
- 100 g de nabo en trozos
- 1 tallo de apio en trozos
- 1400 g de agua
- 1 trozo de cebolla (100 g aprox.)
- 2 clavos
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: laurel, perejil, tomillo, etc.)
- 1 cucharadita de sal gorda (y un poco más para servir)
- 600 g de morcillo de ternera en trozos de aprox. 3 cm
- 400 g de puerros cortados en 4 longitudinalmente
- 400 g de patatas en trozos
- 4 cucharadas de mostaza de Dijon (optioneel)
- 4 - 8 pepinillos en vinagre (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1353 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 36.23 g
- Koolhydraten
- 30.04 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 8.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías blancas a la toscana
35 min
Guiso "mar y tierra"
50 Min
Pote gallego de repollo
2 godz. 40 min
Pollo asado con tapenade y pure de patata con cebollas caramelizadas
2 godz. 15 min
Carrilleras en salsa de castañas y risotto de naranja
1 Std. 40 Min
Lentejas con foie escabechado
33h 30min
Sopa alemana de verduras con albóndigas
1 godz.
Crêpes con salsa de albaricoques y menta
50 Min
Guiso de judías blancas con acelgas y maíz para dos
45 min
Cocido madrileño para dos
2 Std.
Guiso de pato con garbanzos y borrajas
55min
Albóndigas con setas
35 min