Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre (pre-fermento biga) (ver tip)
- 100 g de leche entera
-
30
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
of 10 - 18 g de levadura seca instantánea, p. ej. Tradi-Pan® + 30 g de leche extra - 170 g de harina de trigo
Masa croissant
- 340 g de harina de trigo
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 30 - 75 g de azúcar, de cualquier tipo (para cuernitos salados use el mínimo de azúcar)
- 5 g de sal fina
- 100 g de mantequilla, en cubos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla, muy fría
Decoración
- 1 huevo, batido para barnizar
- 30 g de leche
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 942.5 kJ / 225.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 99.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa sablé
1h 50min
Baguette
3 Std. 45 Min
Helado de vainilla
12 Std.
Masa sablé
10 min
Brownies
50 Min
Masa sablé
10 min
Grissini de pepita de calabaza
1hod.
Macarrones con merengue francés
1hod. 30min
Macarrones con merengue suizo
1 Std. 10 Min
Masa para pay
40 Min
Donas
2hod.
Masa para pasta fresca
1hod.