Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre (pre-fermento biga) (ver tip)
- 100 g de leche entera
-
30
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
of 10 - 18 g de levadura seca instantánea, p. ej. Tradi-Pan® + 30 g de leche extra - 170 g de harina de trigo
Masa croissant
- 340 g de harina de trigo
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 30 - 75 g de azúcar, de cualquier tipo (para cuernitos salados use el mínimo de azúcar)
- 5 g de sal fina
- 100 g de mantequilla, en cubos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla, muy fría
Decoración
- 1 huevo, batido para barnizar
- 30 g de leche
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 942.5 kJ / 225.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 99.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Churros de la esquina
40 min
Empanadas de res
1h 10min
Baguette
3 godz. 45 min
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Pastel de tres leches
3h
Hojaldre
1 Std. 20 Min
Pan de queso feta y aceitunas
1 Std. 20 Min
Alfajores
1h 30min
Pastel triple chocolate en capas
2h 30min
Alfajores Argentinos
1h 10min
Pizza
1h
Masa para pasta fresca
1h