Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 125 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3730 kJ / 888 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 85 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glaseado blanco
2 Std.
Azúcar glass
5min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Corona de chocolates
1 godz. 30 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Masa sablé
10min
Betún de queso crema
5min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Ganache de chocolate
35 Min
Pasta sable
1h 50min
Betún de ganache de chocolate
12 Std.
Azúcar glass (200 g)
5min