Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 125 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3730 kJ / 888 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 85 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10 min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 min
Claras batidas
5 Min
Chocolate blanco rallado grueso (230-300 g)
5 Min
Crema pastelera
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Choux y eclairs
1h 30 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Ganache de chocolate
35min
Azúcar glass (100 g)
5 Min
Betún de ganache de chocolate
12h
Azúcar glass (200 g)
5 Min