Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache
- 250 g de chocolate semi amargo, en trozos o chispas
- 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
Pasta bomba
- 90 g de yemas de huevo (aprox. 4 pzas)
- 1 huevo
- 70 g de azúcar refinada
Mousse de chocolate
- 400 g de crema batida, montada (ver tip)
- fresas, en cuartos, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1293.6 kJ / 309.2 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 19.1 mg
Alternatieve recepten
Brownies
30min
Mousse de chocolate con leche
3h
Helado de choco menta
24 Std.
Betún de vainilla
5min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Helado de mousse de chocolate
3h
Crema batida rápida
5min
Bombón helado de chocolate
5 Std.
Merengue francés con cocoa
2 godz. 10 min
Crema batida
10min
Pavlovas con frutos rojos
2 Std.
Pollo agridulce con arroz
40min