Apparaten en accessoires
Mousse de chocolate
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
10 porciones
Ingrediënten
Ganache
-
250 g de chocolate semi amargo en trozos o chispas
-
70 g de crema para batir (30-40% grasa)
Pasta bomba
-
90 g de yemas de huevo (aprox. 4 pzas)
-
1 huevo
-
70 g de azúcar refinada
Mousse de chocolate
-
400 g de crema batida montada (ver tip)
-
fresas en cuartos, para servir
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porción
Natrium
19.1 mg
Eiwitten
4.5 g
Calorieën
1293.6 kJ /
309.2 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
12.6 g
Koolhydraten
28.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Crema batida
10min
Risotto con parmesano
30min
Flan
2u. 45min
Merengue italiano
20min
Crema batida rápida
5min
Pay de limón
3u. 30min
Merengue francés con cocoa
2u. 10min
Mousse de chocolate
3u. 20min
Helado de mousse de chocolate
3u.
Cobertura de mousse de chocolate
10min
Helado de dulce de leche
12u.
Natilla
2u. 30min