Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 740 g de harina de trigo, dividido en 2 (60 g y 680 g)
- 450 g de leche entera, muy fría (ver tip)
- 55 g de yemas de huevo
- 60 g de azúcar
- 1 cdita de sal
- 4 cditas de leche en polvo
- 2 cditas de levadura seca instantánea
- 60 g de mantequilla sin sal, temperatura ambiente y en trozos
- agua fría, para rociar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 649 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 108 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de caja blanco
2h
Pan brioche
14 Std.
Panecillos blandos para el desayuno
1 Std. 45 Min
Empanadas de pollo
2 godz. 30 min
Trenza suave
1h 5min
Pan francés lagunero TM6 (Torreón)
2h
Queso crema casero
40min
Pan de caja blanco
2h
Bollitos para la cena
1 godz. 40 min
Rosca de Reyes
3h
Pan artesanal TM6
5h
Pan de caja con ajonjolí
2h