Apparaten en accessoires
Glaseado de chocolate (ganache)
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
180 g
Ingrediënten
-
100 g de chocolate amargo en trozos
-
80 g de crema para batir (30-40% grasa)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 50 g
Natrium
14 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1016 kJ /
243 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
IDEAS SENCILLAS
164 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Trufas + caja de chocolate rosa
30 min
Curd de limón TM6
20 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Glaseado blanco
2 godz.
Ganache de chocolate
15 min
Masa sablé
10 min
Macarrones con merengue suizo
1 godz. 10 min
Masa sablé
10 min
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
Ganache de chocolate
15 min
Betún de ganache de chocolate
12 godz.
El mejor pastel de chocolate
1 godz.