Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g de mantequilla
of 10 g de aceite vegetal - 120 g de chocolate amargo, cortado en trozos (2 cm)
- 120 g de mantequilla, suave
- 100 g de azúcar
- 3 huevos
- 50 g de chocolate amargo (70% cacao)
- 50 g de crema ácida
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 150 g de suero de leche
- 1 pizca sal
- 150 g de harina de trigo
- ½ cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de bicarbonato de sodio
Glaseado de frambuesa
- 130 g de azúcar
- 20 g almíbar de frambuesa
- 10 g de agua
- 5 gotas de colorante vegetal, rosa
- 10 g de perlas de dulce plateadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1348 kJ / 322.2 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 127.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Betún de chocolate
10min
Donas
2 godz.
Galletas de estrella con almendras caramelizadas
1 godz. 15 min
Cupcakes y cake pops de red velvet
2 godz. 30 min
Pastel de 10º aniversario Cookidoo
2 godz.
Pastel de zanahoria
2h 55min
Pan en capas
2 godz. 30 min
Huevos en cocotte con chícharos y jamón
30 min
Brownies clásicos
1 godz.
Betún de ganache de chocolate
12h
Roles de canela con tropiezos de manzana (Black Diamond)
1 godz.
Roles de canela
2 godz. 30 min