Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glaseado
- 250 g de azúcar
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 180 g de chocolate blanco, en trozos pequeños o callets
- 50 g de mantequilla, en trozos, a temperatura ambiente
- 100 g de mascarpone
Pastel
- de mantequilla, para engrasar
- de harina de trigo, para espolvorear
- 150 g de azúcar
- 100 g de azúcar morena
- 250 g de mantequilla cortado en trozos, a temperatura ambiente
- 1 vaina de vainilla, Sólo la vainillina
- 6 huevos
- 200 g de leche
- 350 g de harina de trigo
- 1 cdita de polvo para hornear
Nata montada y decoración
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa), refrigerada
- 16 g de estabilizador para crema batida
- 500 g de frutas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2378.1 kJ / 568.4 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 33.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Sándwiches de ensalada de pollo
50min
Sopa de pollo de invierno
1 godz.
Desayuno en cama: Crepas de rosas
25min
Blinis
20min
Papas al gratín
1h 10min
Arroz vegetariano TM6
40min
Pastel de zanahoria
2h 55min
Frijoles de olla en cocción lenta
5h
Barras de proteína con chocolate, naranja y canela
1 godz. 20 min
Milhojas de chocolate y caramelo TM6
2 godz.
Avena de durazno de verano
40min
Apple crisp con helado de banana y frutilla
1 godz. 20 min