Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crocante de frutos secos
- 30 g de avellanas, tostadas, pelada
- 30 g de nuez de castilla, en mitades
- 30 g de pistaches descascarillados, sin sal
- 30 g de almendras, tostadas sin sal
- 250 g de azúcar morena
- 1070 g de agua
- 30 g de mantequilla sin sal
- 1 cdita de jugo de limón amarillo o verde
- 50 g de vinagre
Relleno de chocolate
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 200 g de chocolate amargo (50% cocoa), en chispas o trozos
- 30 g de mantequilla sin sal, en trozos
Hojaldre
- 2 cda de azúcar glass
- 1 masa hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 9784 kJ / 2337 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 193 g
- Vetten
- 162 g
- Verzadigd vet
- 92 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 427.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de verduras y camarones
1h
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Cupcakes y cake pops de red velvet
2h 30min
Helado de choco menta
24h
Pastel de 10º aniversario Cookidoo
2h
Pastel de Chocolate
3h
Amaretti
1 Std. 20 Min
Corona de chocolates
1h 30min
Mi Paris Brest
1h 30min
Helado de vainilla
12 godz.
Mil hojas con crema de queso y duraznos
1 Std. 15 Min
Helado de chocolate
12 godz.