Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
優格千島醬
- 3 枝 新鮮巴西利, 只取葉子(約5克)
- 100 克 美乃滋 (自製或市售)
-
30
克 希臘優格
of 30 克 原味優格 - 10 克 檸檬汁
- 1 茶匙 糖
七味鮭魚排
- 4 片 新鮮鮭魚片 (生食級,每片重約120克,厚約2公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 3 大匙 七味粉
- 1200 克 水
-
200
克 泰國香米 ,洗淨瀝乾
of 200 克 白米 ,洗淨瀝乾 - 2 茶匙 薑黃粉
- ¼ 茶匙 孜然粉 (optioneel)
- 50 克 蘿蔓生菜 ,切絲
- 30 克 小番茄 ,切片
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2882 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 52.9 g
- Vetten
- 39.7 g
- Vezels
- 7.3 g