Dorayaki au chocolat

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
10 pièces

Ingrediënten

La ganache au chocolat
  • 150 g de chocolat noir en morceaux
  • 90 g de crème liquide 30-40% m.g.
La pâte à Dorayaki
  • 2 œufs
  • 70 g de sucre en poudre
  • 10 g de miel
  • 100 g de farine de blé
  • ½ c. à café de levure chimique
  • 1 pincée de sel
  • 50 g de lait
  • 20 g de beurre doux fondu
  • huile neutre pour la cuisson

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pièce

Natrium 59.1 mg
Eiwitten 4.1 g
Calorieën 927.9 kJ / 221.8 kcal
Vetten 12.7 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 7.3 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...