Zuppa di ceci con polpo e cozze

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 19u. 15min
6 porzioni

Ingrediënten

Preparazione dei ceci
  • 300 g di ceci, secchi
  • 1500 g di acqua tiepida
Zuppa
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 100 g di cipolla in spicchi
  • 100 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
  • 2 cucchiaini di paprika in polvere, affumicata
  • 1 dado per brodo di pesce
  • 1 polpo fresco (500-700 g), tagliato a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di acqua
  • 500 g di cozze fresche pulite
  • foglie di coriandolo, fresche tritate, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 789.7 mg
Eiwitten 54.5 g
Calorieën 2055 kJ / 491 kcal
Vetten 10.6 g
Vezels 7 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 42.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...