Stufato di guancia di manzo con vongole e seppie

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolle dorate in 8 spicchi
    200 g di cipolle rosse, in 8 spicchi
  • 1000 g di guancia di bovino tagliata a pezzi (4-5 cm)
  • 300 g di vino rosso
  • 2 dadi per brodo di carne
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 - 3 cucchiaini di timo secco
  • 450 g di seppie pulite e tagliate a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di vongole, fresche e pulite
  • foglie di coriandolo, fresche tritate, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1390.1 mg
Eiwitten 91.2 g
Calorieën 3123 kJ / 745 kcal
Vetten 29.8 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 12.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen