Apparaten en accessoires
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
4 portie
Ingrediënten
-
koriander, vers (bladeren en deel van de stengel)2 - 3 takjes
-
witte kool in stukken van 5 cm200 g
-
wortel in stukjes van 2 cm80 g
-
appel (alle soorten) geschild en ontpit, in stukjes80 g
-
lente-ui50 g
-
zout3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
mayonaise50 g
-
olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld (gedroogd met keukenpapier)250 g
-
spek, gezouten en gerookt, gesneden150 g
-
stokbrood lang (ongeveer 60 cm)1
-
sriracha saus1 - 2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1312.2 mg
Eiwitten
22.7 g
Calorieën
2421 kJ /
578 kcal
Vetten
32.5 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
49.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Quick & Healthy Lunch
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Kimchi
Geen beoordelingen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Omelet Caprese
30min
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min
Groentepannenkoekjes
20min
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min
Sinaasappel Sponge Cake
1u.