Apparaten en accessoires
Pancit bihon
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 portions
Ingrediënten
-
oil30 g
-
red onions quartered30 g
-
garlic cloves3
-
carrots julienned100 g
-
cabbage julienned300 g
-
chicken thigh, skinless and boneless cubed (1 cm)200 g
-
fish sauce20 g
-
soy sauce40 g
-
oyster sauce40 g
-
chicken stock paste2 tsp
-
water150 g
-
ground black pepper1 tsp
-
raw shrimp, peeled, deveined200 g
-
rice vermicelli noodles soaked in hot water for 4 minutes, drained200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
976.2 mg
Eiwitten
12.9 g
Calorieën
1091.8 kJ /
260.9 kcal
Vetten
8.4 g
Vezels
2.6 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
33.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Filipino Dishes
5 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Gula Melaka Kaya
35min
Ribs Kaldereta
Pas d’évaluation
Old Cucumber Soup
Pas d’évaluation
Fruit Ice Cream
5min
Fruit Ice Cream
5min
Stir fried broccoli and carrots
12min
Squid Ink Pasta
1h
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28h 20min
Laing
1h 50min
Adobong Puti (White Adobo)
1h