Teochew Braised Mixed Platter

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • water extra water for rinsing
    1500 g
  • duck cut in chunks
    600 g
  • dark soy sauce
    4 tbsp
  • Chinese five spice powder
    1 tsp
  • galangal slices
    25 g
  • young ginger slices
    15 g
  • garlic cloves
    3
  • shallots cut in quarters
    80 g
  • rock sugar
    50 g
  • brown sugar
    30 g
  • cooking oil
    40 g
  • light soy sauce
    60 g
  • chu hou paste (optioneel)
  • oyster sauce
    30 g
  • white pepper powder
    1 tsp
  • cinnamon stick
    1
  • star anise
    2
  • dried bay leaves
    2
  • salt
    ½ tsp
  • chicken stock powder
    ½ tsp
  • firm bean curds (tau kwa)
    2
  • hard-boiled eggs
    4

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1815 mg
Eiwitten 51.8 g
Calorieën 4703.3 kJ / 1124.1 kcal
Vetten 87.8 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 24.7 g
Koolhydraten 37.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...