Bubur Lambuk Terengganu

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

  • fish (sardine or mackerel)
    550 g
  • water
    1750 g
  • shallots
    80 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh ginger
    20 g
  • black pepper powder
    2 tsp
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • kerisik (toasted coconut paste)
    ½ tbsp
  • budu (anchovy fish sauce) (optioneel)
    1 tbsp
  • rice rinsed
    150 g
  • coconut milk
    160 g
  • wild betel leaves (daun kadok)
    20 g
  • wild ferns (pucuk paku)
    20 g
  • cekur leaves
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 453.7 mg
Eiwitten 21.4 g
Calorieën 1044.7 kJ / 249.7 kcal
Vetten 5.6 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraten 25.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...