Apparaten en accessoires
Bubur Lambuk Terengganu
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
fish (sardine or mackerel)550 g
-
water1750 g
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger20 g
-
black pepper powder2 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
kerisik (toasted coconut paste)½ tbsp
-
budu (anchovy fish sauce) (optioneel)1 tbsp
-
rice rinsed150 g
-
coconut milk160 g
-
wild betel leaves (daun kadok)20 g
-
wild ferns (pucuk paku)20 g
-
cekur leaves20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
453.7 mg
Eiwitten
21.4 g
Calorieën
1044.7 kJ /
249.7 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
25.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kek Batik Indulgence
24u. 45min
Cheesekut
24u. 10min
Char Kway Teow
25min
Mee Soto
1u. 10min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2u. 25min
Sambal Kangkung
10min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4u. 40min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Masak Kicap
40min
Chocolate Batik Cookies
45min
Sambal Tumis
1u. 10min