Apparaten en accessoires
Bubur Lambuk Terengganu
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
fish (sardine or mackerel)550 g
-
water1750 g
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger20 g
-
black pepper powder2 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
kerisik (toasted coconut paste)½ tbsp
-
budu (anchovy fish sauce) (optioneel)1 tbsp
-
rice rinsed150 g
-
coconut milk160 g
-
wild betel leaves (daun kadok)20 g
-
wild ferns (pucuk paku)20 g
-
cekur leaves20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
453.7 mg
Eiwitten
21.4 g
Calorieën
1044.7 kJ /
249.7 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
25.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sambal Tumis
1u. 10min
Gluten-Free Vegan Lentil Wraps
Geen beoordelingen
Roselle Jelly
35min
Daging Merah
35min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2u. 25min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4u. 30min
Ayam Balado
45min
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1u.
Ayam Masak Kicap
40min
Biskut Arab (Arab Shortbread Cookies)
30min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min