Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken
- Milch zum Einweichen
- 25 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Zwiebeln
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 200 g fetter Speck, geräuchert, in Stücken
- 500 g Geflügelleber
- 3 Eier
- 200 g Sahne
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 10 g Calvados (Apfelschnaps)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1004 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 Min
Andalusische Fischsuppe
50min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 min
Geflügelleberwurst
6h 40min
Bouillabaisse
1h
Asturische Fischsuppe
35 min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8sa
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min