
Apparaten en accessoires
Geflügellebercreme
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u. 30min
350 g
Ingrediënten
-
Schalotten75 g
-
Knoblauchzehe1
-
Thymian abgezupft5 Stängel
-
Butter in Stücken100 g
-
Piment, gemahlen¼ TL
-
Geflügelleber geputzt, in groben Stücken200 g
-
Salz¾ TL
-
roter Portwein2 EL
-
Baguette in Scheiben1
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
Voeding per 100 g
Calorieën
100 kcal /
418 kJ
Eiwitten
4 g
Vetten
5 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 recepten
Duitsland
Duitsland