Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Geflügelleber, gewaschen und trocken getupft
- 1 Gewürzsträußchen (z.B. Thymian, Petersilie und Lorbeerblatt), siehe Tipp
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 - 2 EL Weinbrand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 504 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5sa 15 dk
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1h 30min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Gemüse-Leber-Torte
1h 50min
Geflügellebercreme
5h 30min
Pintxo Donosti
5 dk
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Andalusische Fischsuppe
50min
Geflügelleberwurst
6 godz. 40 min
Ucha - Fischsuppe
50min