Apparaten en accessoires
Hausbrot (glutenfrei)
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
10 Scheiben
Ingrediënten
-
Reismehl100 g
-
Buchweizen-Mehl100 g
-
Leinsamen gemahlen (siehe Tipp)50 g
-
Kartoffelstärke plus extra zum Bestäuben100 g
-
Salz10 g
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Wasser450 g
-
frische Germ10 g
-
Flohsamenschalen25 g
-
Honig15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Natrium
394 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
636 kJ /
152 kcal
Vetten
3 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfrei
10 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Spaghetti Bolognese
45min
Brioche (glutenfrei)
2u. 50min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe (histaminfreundlich)
30min
Paprika-Linsen-Hummus
25min
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2u. 30min
Topfen-Granola
30min
Pistazien-Orangen-Kekse
1u. 10min
Toastbrot (glutenfrei)
14u.
High Protein Brot (glutenfrei)
9u. 30min
Bananen-Haferflocken-Kekse
30min
Flaumiger Kaiserschmarrn
40min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1u. 15min