Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Rosmarin, frisch, agbezupft
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Wasser
- 25 g frische Germ
- 2 Prisen Zucker
- 600 g Weizenmehl, etwas mehr zum Bemehlen
- 60 g Olivenöl, und 2 Esslöffel zum Bestreichen
- Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz, grob
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1079 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 373 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35 Min
Fruchtpudding (aus Resten)
25min
Omas Kärntner Reindling
2 Std. 25 Min
Menü: Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli, Schokokuchen
1 Std. 10 Min
Türkisches Fladenbrot
1hod. 50min
Prime Ribs mit Honig-Rosmarin-Glasur und Erdäpfelgratin
6 Std. 30 Min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1 Std. 10 Min
Kokosbusserl
25h
Süße Krampusse von Dr. Oetker
2h
Fruchtecken
1h 20min
Dotterbusserl
50 Min
Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast
30 Min