![Mediterranes Rosmarinbrot Mediterranes Rosmarinbrot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31fc43369042d6244f32c6d230a7942c/Derivates/ee8d4e9717820f0f89760a4ed60d4a3ddfbce2e5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Rosmarin, frisch, agbezupft
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Wasser
- 25 g frische Germ
- 2 Prisen Zucker
- 600 g Weizenmehl, etwas mehr zum Bemehlen
- 60 g Olivenöl, und 2 Esslöffel zum Bestreichen
- Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz, grob
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1079 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 373 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pfirsicheis
15min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5min
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30min
Focaccia Blumenwiese
1u. 40min
Erdbeermojito (virgin)
5min
High Protein Brot (glutenfrei)
9 Std. 30 Min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Vanillezucker
72 Std.
Strawgerita
10min
Blüten-Focaccia
1 Std. 45 Min
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1h 10min
Pesto-Hörnchen
1h 20min