Truffel-Parmesaan-Ravioli

1.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 1u. 15min
Totaal 3u. 30min
4 porties

Ingrediënten

Vullen
  • Parmezaanse kaas in stukken
    110 g
  • sjalot
    45 g
  • teentje knoflook
    1
  • olijfolie
    5 g
  • boter zacht, in stukken
    35 g
  • bloem
    10 g
  • melk
    110 g
  • zout
    ½ theelepel
  • peper, gemalen
    ½ theelepel
  • nootmuskaat, gemalen
    ¼ theelepel
  • groentebouillonpasta
    ½ volle theelepel
    ½ kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
Ravioli
  • eieren
    3
  • eierdooier
    3
  • olie
    10 g
  • water
    5 g
  • zout
    ½ theelepel
  • kurkuma, gedroogd, gemalen
    ½ theelepel
  • zure room, 20% vet
    230 g
  • truffelolie in stukken
    45 g
  • paneermeel
    55 g
  • Italiaanse bloem Type 00 en nog wat te bewerken
    290 g
Saus
  • water
    110 g
  • zout
    ½ theelepel
  • peper, gemalen
    ¼ theelepel
  • nootmuskaat, gemalen
    ¼ theelepel
  • maïzena (zetmeel)
    15 g
  • groentebouillonpasta
    ½ volle theelepel
    ½ kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • room, elk type (van koemelk)
    170 g
  • crème fraîche
    30 g
  • boter in stukken
    30 g
  • truffel boter in stukken
    30 g
Voltooiing
  • water om te koken
  • zout om te koken

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 portie

Natrium 1619 mg
Eiwitten 29 g
Calorieën 4568 kJ / 1092 kcal
Vetten 75 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 41 g
Koolhydraten 81 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...