Glutenfreier Mandelkuchen

4.5 20 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
12 Portionen

Ingrediënten

  • Mandeln, enthäutet
    200 g
  • Butter zimmerwarm, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
    80 g
  • Eiweisse
    4
  • Salz
    1 Prise
  • Zucker
    100 g
    100 g Erythrit
  • Eigelbe
    4
  • Zitrone Saft und Abrieb
    1
  • glutenfreies Backpulver
    1 TL
  • Mandelblättchen
    60 g
  • Puderzucker zum Bestäuben
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 63.5 mg
Eiwitten 6.4 g
Calorieën 993.4 kJ / 237.4 kcal
Vetten 18.2 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...