Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat

Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat

4.8 43 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    100 g
  • Schalotten halbiert
    90 g
  • Olivenöl
    10 g
  • Butter
    30 g
  • Risottoreis (z.B. Carnaroli, Kochzeit 20 Min.)
    320 g
  • Weisswein, trocken
    80 g
  • Wasser
    730 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
    2
Karotten-Apfel-Salat und Fertigstellung Risotto
  • Karotten geschält, in Stücken, nach Belieben
    300 - 400 g
  • Äpfel entkernt und in Stücken, nach Belieben
    200 - 300 g
  • Öl
    20 g
  • Weissweinessig nach Belieben
    20 - 30 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Zucker (optioneel)
    1 TL
  • Jungspinat, frisch
    100 - 150 g
  • Butter
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1294 mg
Eiwitten 16 g
Calorieën 2623 kJ / 626 kcal
Vetten 27 g
Vezels 6.2 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 73 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...